Brillen en Glazen

De mogelijkheden op het gebied van brillen en type glazen zijn enorm. Het is daarom nóg belangrijker de voor u optimale keuze goed en weloverwogen voor te bereiden. 

Bij van Kleef optiek streven wij er altijd naar u de best passende oplossing voor te stellen. Een maatwerkoplossing, een goede prijs-/kwaliteitverhouding, een passende stijl en voldoen aan uw verwachtingspatroon. De 4 belangrijkste peilers voor een optimale keuze.

Zichtambitie bepaalt grotendeels de optimale keuze

Voor ieder individu gelden andere argumenten bij het maken van zijn of haar keuzes. Wij noemen dat de persoonlijke zichtambitie, waarbij we natuurlijk onderzoeken bij welke activiteiten u hinder ondervindt van uw zichtvermogen. Dat bepaalt mede de oplossing die wordt nagestreefd. 

De optimale keuze is meestal niet het duurste type glas en de meest exclusieve bril. Wij adviseren u de beste oplossing, waarbij er doorgaans altijd een keuze blijft om toch voor ‘goed genoeg’ of ‘nog beter’ te kiezen. Wij vertellen u dan uiteraard wel welke gevolgen dit voor u kan hebben met betrekking tot het zichtcomfort de de daarbij behorende kosten.

 

Wij vertellen u graag meer over onze aanpak en de uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van brilmodellen, materialen en glazen. 

 

 Bekijk hier de unieke brillen en producten van

 

imgLensabonnementen

Met onze lensabonnementen bent u altijd verzekerd van scherp zicht en voldoende onderhoudsmiddelen. Welke type abonnement past bij u?

Lees verder...
imgOnze collectie

Binnen onze collectie volgen wij uiteraard de laatste trends maar houden we ook rekening met de behoefte aan comfortabele, traditionele modellen. Hoe ziet uw ideale bril er uit?

Lees verder...
imgZonnebrillen

Uw zonnebril moet niet alleen bij u passen; maar moet ook uw ogen goed beschermen tegen UV licht. Onze zonnebrillen zijn daarom echte eyecathers met maximale oogbescherming. Komt u ze eens passen?

Lees verder...
imgKids

Ruime keus aan jongens en meidenmodellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En natuurlijk regelmatig meten, want juist de jonge ogen verdienen alle aandacht!

Lees verder...

Oogadvies, brillen en contactlenzen.