Het juiste glas

Goed zicht hebben én houden! Daar draait het allemaal om. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en wensen kan dat betekenen dat u behoefte heeft aan enkelvoudige of meervoudige glazen. Heeft u bijvoorbeeld last met dichtbij kijken of juist met objecten in de verte?

Naast de specifieke kenmerken van uw ogen en de oplossing die moet worden behaald door het aanmeten van het juiste type glas, is er ook nog de keuze uit kunststof of mineraal uitvoeringen. Geen oog is hetzelfde, net als de brildrager zelf. De meting van uw ogen, het doel dat u zichzelf stelt en uw persoonlijke voorkeuren vormen samen onze input om de beste zichtoplossing aan te bieden.

In basis kennen we 2 type glazen:

Enkelvoudige glazen

De oplossing voor zichtondersteuning op één afstand.

Meervoudige glazen

Bieden scherpte indien u op verschillende afstanden uw zicht dient te maximaliseren

 

Weten wat voor u de beste oplossing biedt? Maak een afspraak bij één van onze medewerkers en kom samen tot de beste oplossing voor uw ogen!

imgLensabonnementen

Met onze lensabonnementen bent u altijd verzekerd van scherp zicht en voldoende onderhoudsmiddelen. Welke type abonnement past bij u?

Lees verder...
imgOnze collectie

Binnen onze collectie volgen wij uiteraard de laatste trends maar houden we ook rekening met de behoefte aan comfortabele, traditionele modellen. Hoe ziet uw ideale bril er uit?

Lees verder...
imgZonnebrillen

Uw zonnebril moet niet alleen bij u passen; maar moet ook uw ogen goed beschermen tegen UV licht. Onze zonnebrillen zijn daarom echte eyecathers met maximale oogbescherming. Komt u ze eens passen?

Lees verder...
imgKids

Ruime keus aan jongens en meidenmodellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En natuurlijk regelmatig meten, want juist de jonge ogen verdienen alle aandacht!

Lees verder...

Oogadvies, brillen en contactlenzen.