Beeldscherm-/Hobbybril

 

 

Een gewone leesbril biedt scherp zicht op zo'n 40 cm afstand. Verre van ideaal voor bijvoorbeeld computerwerk of tijdens een kaartspel.

Een beeldscherm- / hobbybril is hiervoor de beste oplossing. Dit is een montuur met speciale brillenglazen, ontworpen om het gebied tussen de 40 en 100 cm scherp te kunnen zien. Met deze bril behoudt u zoveel mogelijk uw natuurlijke houding en voorkomt u extra inspanning waarmee u de kans op vermoeide of geïrriteerde ogen verkleint.

Sportbrillen

Regelmatig adviseren en leveren wij ook brillen geschikt om mee te sporten. Naast een andere benadering van het benodigde glas, kijken we dan ook specifiek naar de flexibiliteit en stevigheid van het montuur. Tijdens het sporten moet de bril uiteraard nog steeds comfortabel zitten, maar ook bestand zijn tegen eventuele invloeden van buitenaf. 

Ondervindt u wel eens problemen met uw zicht of gewone bril in bepaalde situaties? Maak dan een afspraak en we vertellen u graag over de mogelijkheden!

imgLensabonnementen

Met onze lensabonnementen bent u altijd verzekerd van scherp zicht en voldoende onderhoudsmiddelen. Welke type abonnement past bij u?

Lees verder...
imgOnze collectie

Binnen onze collectie volgen wij uiteraard de laatste trends maar houden we ook rekening met de behoefte aan comfortabele, traditionele modellen. Hoe ziet uw ideale bril er uit?

Lees verder...
imgZonnebrillen

Uw zonnebril moet niet alleen bij u passen; maar moet ook uw ogen goed beschermen tegen UV licht. Onze zonnebrillen zijn daarom echte eyecathers met maximale oogbescherming. Komt u ze eens passen?

Lees verder...
imgKids

Ruime keus aan jongens en meidenmodellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En natuurlijk regelmatig meten, want juist de jonge ogen verdienen alle aandacht!

Lees verder...

Oogadvies, brillen en contactlenzen.