Multifocaal

 

 

Een scherpe waarneming en een naadloze overgang van veraf naar dichtbij en andersom. Dit is alleen mogelijk met multifocale glazen.

Veraf kijkt u met de bovenste, dichtbij met de onderste helft van het glas. Een ongekende vrijheid, zonder schokkende overgangen.

Van Kleef Optiek biedt u een ruime sortering multifocale glazen. Dun, licht en indien gewenst meekleurend of in zonneglazen.

imgLensabonnementen

Met onze lensabonnementen bent u altijd verzekerd van scherp zicht en voldoende onderhoudsmiddelen. Welke type abonnement past bij u?

Lees verder...
imgOnze collectie

Binnen onze collectie volgen wij uiteraard de laatste trends maar houden we ook rekening met de behoefte aan comfortabele, traditionele modellen. Hoe ziet uw ideale bril er uit?

Lees verder...
imgZonnebrillen

Uw zonnebril moet niet alleen bij u passen; maar moet ook uw ogen goed beschermen tegen UV licht. Onze zonnebrillen zijn daarom echte eyecathers met maximale oogbescherming. Komt u ze eens passen?

Lees verder...
imgKids

Ruime keus aan jongens en meidenmodellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En natuurlijk regelmatig meten, want juist de jonge ogen verdienen alle aandacht!

Lees verder...

Oogadvies, brillen en contactlenzen.