Lenstypen

Harde of zachte lenzen vormt de basis afweging.

Er zijn geen twee ogen gelijk. Daarom is het van belang dat u goed passende contactlenzen draagt die met zorg zijn aangemeten.

De keuze van de soort lens is van vele factoren afhankelijk:

 

Voor het vakkundig aanmeten van uw contactlenzen maakt u een afspraak met één van onze contactlensspecialisten. Dat geldt natuurlijk ook voor uw periodieke controle afspraken kunt u bij ons terecht. Laat minimaal 1 tot 2 keer per jaar uw ogen controleren bij het dragen van contactlenzen. Dat voorkomt problemen en vermindering van uw zicht.

 

In de buurt en een vraag of advies nodig? Loop gewoon even binnen. Er is altijd een contactlensspecialist aanwezig!

imgLensabonnementen

Met onze lensabonnementen bent u altijd verzekerd van scherp zicht en voldoende onderhoudsmiddelen. Welke type abonnement past bij u?

Lees verder...
imgOnze collectie

Binnen onze collectie volgen wij uiteraard de laatste trends maar houden we ook rekening met de behoefte aan comfortabele, traditionele modellen. Hoe ziet uw ideale bril er uit?

Lees verder...
imgZonnebrillen

Uw zonnebril moet niet alleen bij u passen; maar moet ook uw ogen goed beschermen tegen UV licht. Onze zonnebrillen zijn daarom echte eyecathers met maximale oogbescherming. Komt u ze eens passen?

Lees verder...
imgKids

Ruime keus aan jongens en meidenmodellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En natuurlijk regelmatig meten, want juist de jonge ogen verdienen alle aandacht!

Lees verder...

Oogadvies, brillen en contactlenzen.