Abonnementen

Bij Van Kleef Optiek kunnen lensdragers kiezen uit een aantal abonnementsvormen. Altijd afgestemd op de dagelijkse behoefte en tegen de beste prijs-/kwaliteitverhouding. Alle abonnementspakketten bevatten zaken als voldoende lensvloeistof, korting op andere producten, gespreide betalng en periodieke oogcontroles. Van iedere vorm kunt u de uitgebreide informatie pdf openen door op de desbetreffende link te klikken (wijzigingen in abonnementen en voorwaarden zijn altijd voorbehouden)

De volgende 4 abonnementsvormen zijn van toepassing:

HCS abonnement (Halfjaar Contactlens Systeem)            al v.a €20,50 per maand

Download hier meer informatie over HCS

HTP abonnement (Harde lenzen Totaal Pakket)                al v.a €31,50 per maand

Download hier meer informatie over HTP

HOS abonnement (Harde lenzen Onderhoud Systeem)      al v.a €16,00 per maand

Download hier meer informatie over HOS

NA Nachtlenzen abonnement                                              al v.a €35,50 per maand

Download hier meer informatie over NA

 

Persoonlijk advies over de abonnementsvormen en welk voordeel u dat kan opleveren? Kom langs in de winkel en vraag naar de voorwaarden!

 

imgLensabonnementen

Met onze lensabonnementen bent u altijd verzekerd van scherp zicht en voldoende onderhoudsmiddelen. Welke type abonnement past bij u?

Lees verder...
imgOnze collectie

Binnen onze collectie volgen wij uiteraard de laatste trends maar houden we ook rekening met de behoefte aan comfortabele, traditionele modellen. Hoe ziet uw ideale bril er uit?

Lees verder...
imgZonnebrillen

Uw zonnebril moet niet alleen bij u passen; maar moet ook uw ogen goed beschermen tegen UV licht. Onze zonnebrillen zijn daarom echte eyecathers met maximale oogbescherming. Komt u ze eens passen?

Lees verder...
imgKids

Ruime keus aan jongens en meidenmodellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En natuurlijk regelmatig meten, want juist de jonge ogen verdienen alle aandacht!

Lees verder...

Oogadvies, brillen en contactlenzen.