Controle

Periodieke controle bij het dragen van lenzen is uitermate belangrijk. De kwaliteit en kenmerken van uw ogen zijn direct van invloed op het type lens dat u draagt. Daarnaast kunnen veranderende lichamelijke omstandigheden ertoe leiden dat een bepaald type lens niet meer optimaal voldoet. 

Over controles vertellen wij later meer op deze pagina.

 

Heeft u een persoonlijk lensabonnement afgesloten dan bent u verzekerd van regelmatig advies en de beste oplossing voor uw ogen.

imgLensabonnementen

Met onze lensabonnementen bent u altijd verzekerd van scherp zicht en voldoende onderhoudsmiddelen. Welke type abonnement past bij u?

Lees verder...
imgOnze collectie

Binnen onze collectie volgen wij uiteraard de laatste trends maar houden we ook rekening met de behoefte aan comfortabele, traditionele modellen. Hoe ziet uw ideale bril er uit?

Lees verder...
imgZonnebrillen

Uw zonnebril moet niet alleen bij u passen; maar moet ook uw ogen goed beschermen tegen UV licht. Onze zonnebrillen zijn daarom echte eyecathers met maximale oogbescherming. Komt u ze eens passen?

Lees verder...
imgKids

Ruime keus aan jongens en meidenmodellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En natuurlijk regelmatig meten, want juist de jonge ogen verdienen alle aandacht!

Lees verder...

Oogadvies, brillen en contactlenzen.