Kinderbrillen

 

Wij hebben altijd een ruime aanbod kinderbrillen (100 stuks) voor jongens en meiden t/m 12 jaar. Onze kinderbrillen zijn standaard extra scherp geprijst,  omdat wij het belang inzien van goed zicht bij onze jeugd.

De brillen zijn voorzien van lichtgewicht kunsstofglazen, inclusief super ontspiegeling en hardingslaag, zodat de veiligheid van de ogen gewaarborgd blijft. Daarnaast wordt iedere kinderbril geleverd met een stoere of hippe briletui naar keuze, inclusief een speciaal microvezeldoekje om de glazen keer op keer vetvrij te maken.

Deze glazen bieden wij voor de speciale vanaf prijs van € 50,= per glas*.

 

Een kinderbril is ook bij kinderen steeds meer onderdeel van hun persoonlijke stijl

Gelukkig is de tijd voorbij dat je op school werd gepest omdat je een bril droeg. Tegenwoordig is het vaak juist heel hip en vormt de juiste bril een belangrijk facet van je persoonlijke uitstraling. We zien dat niet alleen terug in de modellen van onze leveranciers, maar juist ook bij onze jonge brilklanten die een zelfbewuste keuze maken. Goed voor hun look én zeker goed voor hun ogen en zicht. En dat geeft ouders weer een veilig gevoel. 

Twijfelt u over de oogprestaties van uw kind? Heeft hij of zij wel eens hoofdpijn bij het lezen of computeren? Knijpt uw kind vaker met zijn of haar ogen of zijn er andere klachten in relatie tot de ogen?

Neem geen risico maar kom langs voor een persoonlijk oogadvies!

 

imgLensabonnementen

Met onze lensabonnementen bent u altijd verzekerd van scherp zicht en voldoende onderhoudsmiddelen. Welke type abonnement past bij u?

Lees verder...
imgOnze collectie

Binnen onze collectie volgen wij uiteraard de laatste trends maar houden we ook rekening met de behoefte aan comfortabele, traditionele modellen. Hoe ziet uw ideale bril er uit?

Lees verder...
imgZonnebrillen

Uw zonnebril moet niet alleen bij u passen; maar moet ook uw ogen goed beschermen tegen UV licht. Onze zonnebrillen zijn daarom echte eyecathers met maximale oogbescherming. Komt u ze eens passen?

Lees verder...
imgKids

Ruime keus aan jongens en meidenmodellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En natuurlijk regelmatig meten, want juist de jonge ogen verdienen alle aandacht!

Lees verder...

Oogadvies, brillen en contactlenzen.