Over ons

 

Van Kleef Optiek in Nootdorp behoort tot de groep professionele opticiens in Nederland, waar het daadwerkelijk om ogen en de kwaliteit van kijken gaat. Kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. Niet het binnenlokken van klanten met haast ongelofelijke kortingen en acties.

Wij nemen ruim de tijd voor uw ogen, u wordt altijd geholpen door één van onze gediplomeerde opticien/contactlensspecialisten en wij investeren continu in nascholing van onze medewerkers. Daarnaast volgen wij samen met onze leveranciers en partners de laatste innovaties en trends op het gebied van oogadvies en zichtoplossingen, opdat u altijd optimaal geadviseerd wordt.

Wij zijn er trots op ons vakmanschap al weer 10 jaar in Nootdorp te mogen uitoefenen en zien ons klantenbestand nog steeds groeien. Wij begrijpen dat de grote ketens op het eerste oog interessante aanbiedingen doen en mensen uitlokken over te stappen. Dat velen uiteindelijk terugkomen naar Van Kleef Optiek is het mooiste compliment dat we vervolgens kunnen krijgen.

Bij Van Kleef ervaren onze klanten de liefde voor het vak en werkelijke kennis en persoonlijke aandacht voor ogen. Onze prijzen zijn marktcomform met een scherpe prijs-/kwaliteit verhouding. Daarbij streven wij het maximaal haalbare na, geen gemiddelde oplossing.

Van Kleef Optiek is aangesloten bij NUVO en ANVC.

imgLensabonnementen

Met onze lensabonnementen bent u altijd verzekerd van scherp zicht en voldoende onderhoudsmiddelen. Welke type abonnement past bij u?

Lees verder...
imgOnze collectie

Binnen onze collectie volgen wij uiteraard de laatste trends maar houden we ook rekening met de behoefte aan comfortabele, traditionele modellen. Hoe ziet uw ideale bril er uit?

Lees verder...
imgZonnebrillen

Uw zonnebril moet niet alleen bij u passen; maar moet ook uw ogen goed beschermen tegen UV licht. Onze zonnebrillen zijn daarom echte eyecathers met maximale oogbescherming. Komt u ze eens passen?

Lees verder...
imgKids

Ruime keus aan jongens en meidenmodellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En natuurlijk regelmatig meten, want juist de jonge ogen verdienen alle aandacht!

Lees verder...

Oogadvies, brillen en contactlenzen.