Sponsoring door Van Kleef Optiek

Wij zijn in de regio met veel plezier bij meerdere verenigingen en initiatieven als sponsor betrokken. Zo zijn betrokken bij verenigingen actief op het gebied van badminton, voetbal, volleybal en tennis; maar ook een toneelclub dragen we een warm hart toe. Wij geloven dan ook niet alleen in goede oogzorg, maar ook in het belang van sociaal maatschappelijk een steentje bijdragen. Sport en verenigingsleven zijn daarbij, naar ons idee, belangrijke pijlers.

Op deze pagina zullen wij binnenkort meer informatie opnemen over de door ons gesteunde clubs en verenigingen. Ons bord bij SV Nootdorp ziet er bijvoordbeeld alsvolgt uit:

 

imgLensabonnementen

Met onze lensabonnementen bent u altijd verzekerd van scherp zicht en voldoende onderhoudsmiddelen. Welke type abonnement past bij u?

Lees verder...
imgOnze collectie

Binnen onze collectie volgen wij uiteraard de laatste trends maar houden we ook rekening met de behoefte aan comfortabele, traditionele modellen. Hoe ziet uw ideale bril er uit?

Lees verder...
imgZonnebrillen

Uw zonnebril moet niet alleen bij u passen; maar moet ook uw ogen goed beschermen tegen UV licht. Onze zonnebrillen zijn daarom echte eyecathers met maximale oogbescherming. Komt u ze eens passen?

Lees verder...
imgKids

Ruime keus aan jongens en meidenmodellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En natuurlijk regelmatig meten, want juist de jonge ogen verdienen alle aandacht!

Lees verder...

Oogadvies, brillen en contactlenzen.