Zonnebrillen

 

De zonnebril is tegenwoordig niet meer weg te denken als modeaccessoire. Bij van Kleef Optiek hebben we dan ook een uitgebreid assortiment zonnebrillen, waarvan een groot gedeelte ook op sterkte gemaakt kan worden. Niets is op een zonnige dag hinderlijker dan fel zonlicht en de daaraan verbonden schadelijke UV-straling.

Een zonnebril op sterkte beschermt uw ogen tegen schadelijke UV-stralen en neemt gemiddeld 70% van het felle licht weg. Zonder dat u draagcomfort of scherpte verliest. Nóg meer comfort biedt het unieke contrastfilter, uitermate geschikt voor water- en wintersportactiviteiten. Maar ook tijdens het autorijden biedt u dit een beter en veiliger zicht.

imgLensabonnementen

Met onze lensabonnementen bent u altijd verzekerd van scherp zicht en voldoende onderhoudsmiddelen. Welke type abonnement past bij u?

Lees verder...
imgOnze collectie

Binnen onze collectie volgen wij uiteraard de laatste trends maar houden we ook rekening met de behoefte aan comfortabele, traditionele modellen. Hoe ziet uw ideale bril er uit?

Lees verder...
imgZonnebrillen

Uw zonnebril moet niet alleen bij u passen; maar moet ook uw ogen goed beschermen tegen UV licht. Onze zonnebrillen zijn daarom echte eyecathers met maximale oogbescherming. Komt u ze eens passen?

Lees verder...
imgKids

Ruime keus aan jongens en meidenmodellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. En natuurlijk regelmatig meten, want juist de jonge ogen verdienen alle aandacht!

Lees verder...

Oogadvies, brillen en contactlenzen.