Oog voor talent

januari 2019: Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste allround medewerker optiek! Wordt jij de spil van onze optiekwinkel? Lees hier onder de volledige vacature informatie

                

Functie: Allround Medewerker Optiek (m/v)

Wij zoeken Onze nieuwe Allround medewerker Optiek regelt niet alleen een warme ontvangst voor onze klanten, maar informeert hen ook meteen over de mogelijkheden bij Van Kleef Optiek, helpt hen in het selecteren en uitproberen van geschikte monturen, adviseert klanten op het gebied van style en mode, geeft tips op het gebied van onderhoud en reiniging, promoot lopende acties en verkoopt bijbehorende producten. Je zorgt ervoor dat de winkel op en top in orde is, zorgt er ook voor dat telefonische contacten adequaat worden afgehandeld, beheert de planning en agenda en verricht licht administratieve werkzaamheden.

Jouw kenmerken

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Gastvrij, representatief, klantvriendelijk en modebewust
  • Oog voor detail, proactief en gericht op het verlenen van service aan klanten en ondersteunen van collega’s
  • Spreekt en schrijft goed Nederlands
  • Werkt zelfstandig, maar wel als volwaardig lid van het team
  • Staat open voor feedback en draagt ook zelf bij het verbeteren van onze dienstverlening

Over ons Van Kleef Optiek is al weer bijna 15 jaar een begrip als het gaat om klantgericht en kwalitatief advies voor ogen. We werken met een klein team en luisteren goed naar onze klanten en bieden iedereen voldoende tijd om samen te komen tot de beste zichtoplossing. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Werken bij Van Kleef Optiek betekent samenwerken, leren, toepassen, initiatief nemen, jezelf ontwikkelen en met mensen omgaan. Van jong tot oud.

Kenmerken van de functie:

  • Parttime functie van 30 á 38 uur per week inclusief zaterdagen
  • Mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling op het gebied van verkoop en/of optiek
  • Vacature per direct beschikbaar

We bieden: Een vast salaris, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen (op fulltimebasis) en deelname aan het pensioenfonds. Reiskostenvergoeding indien je buiten de gemeente Nootdorp woont. Daarnaast krijg je na een proefperiode de mogelijkheid een basiscursus Optiek te volgen.

Solliciteren en/of meer informatie? Stuur jouw CV en korte motivatie naar Mary den Hoedt via info@ceres-advies.nl. Vacature downloaden en printen? klik hier