Advies en tips bij kinderogen

TWIJFELT U AAN DE OOGPRESTATIES VAN UW KIND? HEEFT HIJ OF ZIJ WEL EENS HOOFDPIJN BIJ HET LEZEN OF COMPUTEREN? KNIJPT UW KIND VAKER MET ZIJN OF HAAR OGEN OF ZIJN ER ANDERE KLACHTEN IN RELATIE TOT DE OGEN? DOOR GOEDE CONTROLE EN ADVIES KUNNEN PROBLEMEN OP LATERE LEEFTIJD DEELS WORDEN VOORKOMEN. NEEM IN IEDER GEVAL GEEN RISICO EN KOM LANGS VOOR EEN CONTROLE!

 

Kinderbrillen bij Van Kleef Optiek

VOOR DE KIDS HEBBEN WIJ IN SAMENWERKING MET ONZE LEVERANCIERS EEN SPECIALE, HIPPE COLLECTIE MONTUREN SAMENGESTELD VAN RUIM 100 STUKS. GELUKKIG IS DE TIJD VOORBIJ DAT KINDEREN GEPEST WERDEN OP SCHOOL MET HUN BRIL. EEN GOED ADVIES HELPT HIERBIJ OM DE JUISTE MAAT BRIL TE KIEZEN WAARDOOR DIKKE GLAZEN NIET MEER NODIG ZIJN.  DE BRILLEN WORDEN VOORZIEN VAN LICHTGEWICHT, DUNNE KUNSTSTOFGLAZEN. INCLUSIEF SUPER ONTSPIEGELING EN HARDINGSLAAG, ZODAT DE VEILIGHEID VAN DE OGEN GEWAARBORGD BLIJFT.  Wij hebben ALTIJD aantrekkelijk GEPRIJSDE MONTUREN VOOR JONGENS EN MEISJES en OOK DE GLAZEN LEVEREN WIJ VOOR EEN SCHERPE PRIJS VANAF  €50,00 PER STUK*. 

DAARNAAST WORDT IEDERE KINDERBRIL GELEVERD MET EEN STOERE OF HIPPE BRILETUI EN BRILSPRAY INCLUSIEF EEN SPECIAAL MICROVEZELDOEKJE OM DE GLAZEN KEER OP KEER VETVRIJ TE MAKEN. TIP: SPOEL ALTIJD DE BRIL voor het schoonmaken EERST AF ONDER DE KOUDE KRAAN. DIT VOORKOMT EXTRA KRASSEN. KOM VRIJBLIJVEND LANGS EN WIJ HELPEN U GRAAG

*VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN.

Het Kids-Plan biedt zekerheid

Is uw kind toe aan een nieuwe bril dan biedt Van Kleef Optiek uw kind en u 12 maanden extra voordeel en zekerheid op optimaal zicht. Voor slechts €35,- extra bent u er – naast de toch al scherpe aanschafprijs voor kindermonturen- van verzekerd dat onverhoopte schades snel en met voordeel worden opgelost en uw kind snel weer beschikt over een goede bril. Een kras, gebroken pootje of de bril kwijt geraakt… met ons Kids-Plan bieden wij een extra servicepakket* bovenop de standaard fabrieksgaranties van onze leveranciers. Uw voordeel kan daarbij behoorlijk oplopen! Eind goed, al goed in zo’n geval. Nu tijdelijk met gratis leuke attentie!

Met ons Kids-Plan weet u waar u aan toe bent:

  • 50% korting op bruto montuurprijs bij beschadiging
  • 50% korting op normale verkoopprijs van glazen
  • Bij verlies 50% korting op gelijke bril- en glasuitvoering
  • merk en sterkte als de originele aanschaf (max. 1 keer per looptijd Kids-Plan)

 

 

bekijk de voorwaarden

Rekenvoorbeeld: uw kind valt en er breekt een veer(pootje) af én er zit een dikke kras op een glas. Nieuw pootje kost € 48.50 + Brillenglas € 77.50= Totaal € 126,00 maar U betaalt 50% = € 63,00 Dus met 1 keer schade heeft u de Kids-Plan aanvulling er al uit!

 Voorwaarden Kids-Plan * Brutoprijs is prijs van montuur of glazen zonder kortingen. * 50% altijd vanaf de bruto prijs. * Bij bril kwijt eenmalig 50% op zelfde uitvoering (montuur en zelfde sterkte glazen) als oorspronkelijke aankoop * Looptijd Kids-Plan 12 maanden vanaf de aankoop datum. * Kids-Plan niet te combineren met andere acties en/of aanbiedingen * Deelname leeftijd t/m 12 jaar Neem geen risico en kies bij een nieuwe kinderbril voor extra zekerheid. Kies voor Kids-Plan by Van Kleef Optiek