Het juiste glas kiezen: een vak apart

GOED ZICHT HEBBEN ÉN HOUDEN! DAAR DRAAIT HET ALLEMAAL OM! NAAST DE SPECIFIEKE KENMERKEN VAN UW OGEN is het kiezen van het juiste glas dus heel belangrijk. AFHANKELIJK VAN uw PERSOONLIJKE SITUATIE EN WENSEN KAN het BETEKENEN DAT u BEHOEFTE heeft AAN een ENKELVOUDIGE OF MEERVOUDIGE bril.

HEeft u BIJVOORBEELD PROBLEMEN MET DICHTBIJ KIJKEN OF IN DE VERTE of juist op de tussenafstand met DE computer? de oplossing kan dus een algemene oplossing zijn, in de vorm van een multIfoCale bril waarmee u van verweg tot dichtbij kan zien. Het alternatief is een enkeLvoudige bril voor dichtbij of verweg en dan hebben we ook nog de mogelijkheid voor de computer/hobby bril.

DE METING VAN uw OGEN, HET DOEL DAT u uZELF STELT EN uw PERSOONLIJKE VOORKEUREN VORMEN SAMEN voor ons de uitdaging OM voor de mooiste glazen te kiezen die het beSTe bij u passen. al deze oplossingen hebben we in meer en minder maatwerk. Bovendien worden al onze glazen voorzien van een ontspiegeling en hardingslaag voor een helder zicht.

voor meer informatie zien wij u graag bij ons in de winkel.

 

VAN KLEEF OPTIEK & RODENSTOCK

OOK AAN ONZE BRILLENGLAZEN STELLEN WIJ HOGE EISEN. DOOR EEN NAUWE SAMENWERKING AAN TE GAAN MET ONZE GLASLEVERANCIER RODENSTOCK.ZODAT WIJ U VAN DE BESTE KWALITEIT KUNNEN VOORZIEN.

RODENSTOCK MAAKT AL SINDS 1877 BRILLENGLAZEN EN HEEFT EEN UNIEK EN TECHNISCH HOOGSTANDJE ONTWIKKELD WAT NOG GEEN ANDERE GLASLEVERANCIER IS GELUKT. WE KUNNEN HET NU METEN EN OOK MAKEN DOOR DNEYE TECHNOLOGIE.

kijk hier voor meer informatie over glastypen en oplossingen

 

DNEYE SCANNER

HEEFT U MOEITE MET KIJKEN IN HET DONKER? DAN HEBBEN WIJ DAAR EEN PRIMA OPLOSSING VOOR.

MET DE DOOR rODENSTOCK ONTWIKKELDE dneye-SCANNER IS HET MOGELIJK OM HET STERKTE VERSCHIL TE METEN OVERDAG EN 'S NACHTS. UW VOORDEEL IS DAT U SNACHT’S EEN VEEL HELDErDER ZICHT KRIJGT.

HOE WERKT DIT? OVERDAG IS UW PUPIL KLEIN EN ‘S NACHTS EEN STUK GROTER, HET GEVOLG IS DAT UW OGEN EEN STERKTEVERANDERING ONDERGAAN. VERDER IS NA LANG ONDERZOEK GEBLEKEN DAT U OVERDAG MET EEN ANDER GEDEELTE VAN HET OOG KIJKT DAN ‘SNACHTS. MET DE dneye-SCANNER KUNNEN WE DIT VERSCHIL METEN EN HET IS rODENSTOCK GELUKT OM DIT VERSCHIL OOK IN EEN BRILLENGLAS TE MAKEN.

DNEYE IS MOGELIJK ZOWEL IN ENKELVOUDIGE ALS MULTIFOCALE GLAZEN.

gRAAG MAKEN WIJ MET U EEN AFSPRAAK EN DOEN WE DE UITGEBREIDE dNEYE-METING