Voordeel en gemak met ons lensplan!

Kies voor lenzen van Van Kleef! Een 2 x6 pack bieden we al aan vanaf €50,- per half jaar in combinatie met ons lensplan á €12,- per maand. Ontvang daarbij onze kwalitatieve oogzorg, korting op een complete zonnebril en korting op een complete bril naast lenzen. Dé voordelige oplossing voor zorgeloos kijken!

KLIK HIER VOOR ALLE LENSPLANNEN VAN VAN KLEEF OPTIEK

Meer informatie over de voordelen en de voorwaarden bieden we u graag in een persoonlijk gesprek. Het beste is om daarvoor een afspraak in de winkel te maken. 

Van Kleef Optiek is tijdens de lockdown normaal geopend!

De nieuwe lockdownmaatregelen houden gelukkig rekening met het belang van oogzorg en oogadvies. We kunnen als Optiekbedrijf dan ook gewoon open blijven! 

        

 

Makkelijk en voordelig: het Brilplan van Van Kleef Optiek

U kunt bij ons voortaan ook terecht voor een uniek Brilplan waarmee u verzekerd bent van de juiste oogzorg en regelmatige oogcontroles en voor slechts €12,- per maand altijd een bril die bij u past! Combineer een complete nieuwe bril met het brilplan en ontvang daarna 50% korting op iedere volgende complete bril. Daarnaast ontvangt u regelmatig extra voordelen en aanbiedingen.

Meer weten? Kom eens langs in onze winkel voor uitleg en voorwaarden.

Van Kleef Optiek voor ogen!

Persoonlijk advies, oogmeting, monturen, glazen, alle soorten lenzen, de mooiste merken en natuurlijk trendy zonnebrillen, oftewel alles..... voor ogen.

Wij geloven in kennis, kwaliteit en klantvriendelijkheid tegen een reële prijs. Er is bij van Kleef Optiek daarom altijd voldoende tijd om uw ogen te meten en u de beste en meest passende oplossing te bieden. Wij staan garant voor betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht; aandacht, die uw ogen meer dan waard zijn! U bent van harte welkom in onze winkel voor meer informatie en een persoonlijk advies. Op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen? Hou de website in de gaten of volg ons op facebook. Bedankt voor uw vertrouwen!

Marc van Kleef Opticien, Contactlensspecialist

Voor de jeugd: KIds-PLan

Met Kids-Plan biedt Van Kleefoptiek een aantrekkelijk extra servicepakket*  boven op de fabrieksgaranties. Voor slechts €35,00 extra - bij aanschaf van een complete bril - wordt 12 maanden lang  voordeel gegeven op reparaties en vervanging. Uw kind altijd optimaal zicht, u er zeker van dat de kosten bij schade of vermissing beperkt blijven.

Uw kind toe aan een nieuwe bril? Lees meer over het Kids-plan en de geldende voorwaarden.

Lees verder >

Van Kleef Optiek in een nieuw jasje!

    

Na de grote verbouwing zijn al weer sinds begin maart 2020 terug op onze vertrouwde stek. Maar dan wel in geheel vernieuwde ruime en sfeervolle winkel. We zijn er ontzettend trots op. Een heuse heropening komt er ook nog, zodra het echt weer mag. Voor nu: Tot ziens bij Van Kleef Optiek 2.0!

 

Specialist in brillen voor kinderen

In onze aparte kinderhoek nemen we uitgebreid de tijd voor de (op)groeiende ogen. Juist nu het telefoon- en tabletscherm steeds meer de aandacht trekken is het belangrijk deze ogen in ontwikkeling goed te volgen om op latere leeftijd problemen te voorkomen.

 

Lees verder >

enkele van onze bijzondere merken

Van 20-07 t/m 29-08-2020 aangepaste openingstijden:

 Zondag t/m Dinsdag: Gesloten // Woensdag t/m Vrijdag: 09:30 - 18:00 uur // Zaterdag: 09.30 - 17:00 uur

 

 

 

Covid regels

Oogmetingen & lenscontroles mogelijk, alleen op afspraak! Wij dragen zorg voor maximale bescherming van uw en onze gezondheid en dragen een beschermkap en handschoenen. Blijft u thuis op het moment dat u of iemand in uw gezin gezondheidsklachten vertoond? Een nieuwe afspraak maken is dan het devies. 

Uitzoeken en passen monturen: Vóór u in de winkel een montuur uitzoekt en beetpakt, vragen wij u om uw handen te desinfecteren. Wij hebben daar de middelen voor beschikbaar.  Alle gepaste brillen en apparatuur worden aansluitend direct door ons schoongemaakt. 

Lenzen bestellen:Lenzen kunt u nog steeds telefonisch of per e-mail blijven bestellen. Het afhalen is ook nog steeds mogelijk in de winkel. Daarnaast bezorgen we ze uiteraard ook bij u thuis.

Koorts en/of andere klachten? Wij vragen u dringend om niet naar onze winkel te komen op het moment dat u of een gezinslid klachten heeft zoals koorts, verkoudheid, enzovoorts. Volg de RIVM adviezen en blijf thuis.

Bezoek winkel:Wij ontvangen een beperkt aantal mensen tegelijkertijd in onze winkel. De aanwezige personen worden daarbij geacht alle adviezen met betrekking tot afstand houden (1,5 meter of meer) en hoesten/niezen in acht te nemen. Wij vragen u dringend om buiten te wachten als er 5 klanten in de winkel aanwezig zijn en voor u binnenstapt eerst goed de situatie te beoordelen. Geef vertrekkende klanten de ruimte om dit veilig te doen en houdt ook op straat voldoende onderlinge afstand. We zijn bereikbaar per telefoon 015-3109820 of e-mail info@vankleefoptiek.nl

Uiteraard volgen wij de RIVM richtlijnen. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Team van kleef optiek
Marc van Kleef & Lonneke van den Burg