Van Kleef Optiek voor ogen!

Persoonlijk advies, oogmeting, monturen, glazen, alle soorten lenzen, de mooiste merken en natuurlijk trendy zonnebrillen, oftewel alles..... voor ogen.

Wij geloven in kennis, kwaliteit en klantvriendelijkheid tegen een reële prijs. Er is bij van Kleef Optiek daarom altijd voldoende tijd om uw ogen te meten en u de beste en meest passende oplossing te bieden. Wij staan garant voor betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht; aandacht, die uw ogen meer dan waard zijn! U bent van harte welkom in onze winkel voor meer informatie en een persoonlijk advies. Op de hoogte blijven van acties en aanbiedingen? Hou de website in de gaten of volg ons op facebook. Bedankt voor uw vertrouwen!

Marc van Kleef Opticien, Contactlensspecialist

Makkelijk en voordelig: het Brilplan van Van Kleef Optiek

U kunt bij ons voortaan ook terecht voor een uniek Brilplan waarmee u verzekerd bent van de juiste oogzorg en regelmatige oogcontroles en voor slechts €12,- per maand altijd een bril die bij u past! Combineer een complete nieuwe bril met het brilplan en ontvang daarna 50% korting op iedere volgende complete bril. Daarnaast ontvangt u regelmatig extra voordelen en aanbiedingen.

Meer weten? Kom eens langs in onze winkel voor uitleg en voorwaarden.

Voor de jeugd: KIds-PLan

Met Kids-Plan biedt Van Kleefoptiek een aantrekkelijk extra servicepakket*  boven op de fabrieksgaranties. Voor slechts €35,00 extra - bij aanschaf van een complete bril - wordt 12 maanden lang  voordeel gegeven op reparaties en vervanging. Uw kind altijd optimaal zicht, u er zeker van dat de kosten bij schade of vermissing beperkt blijven.

Uw kind toe aan een nieuwe bril? Lees meer over het Kids-plan en de geldende voorwaarden.

Lees verder >

Voordeel en gemak met ons lensplan!

Kies voor lenzen van Van Kleef! Een 2 x6 pack bieden we al aan vanaf €50,- per half jaar in combinatie met ons lensplan á €12,- per maand. Ontvang daarbij onze kwalitatieve oogzorg, korting op een complete zonnebril en korting op een complete bril naast lenzen. Dé voordelige oplossing voor zorgeloos kijken!

Kom langs voor meer informatie en de voorwaarden.

Van Kleef Optiek in een nieuw jasje!

    

De grote verbouwing is achter de rug en sinds begin maart zijn we weer terug op onze vertrouwde stek. Maar dan wel in geheel vernieuwde ruime en sfeervolle winkel. We zijn er ontzettend trots op. De laatste puntjes worden nog op de i gezet en dan is het echt helemaal klaar. We bedanken nu vast al onze vaste klanten voor het begrip en getoonde geduld tijdens de periode dat we op een tijdelijk onderkomen zaten. Een heuse heropening komt er ook nog....daarover later meer. Voor nu: Tot ziens bij Van Kleef Optiek 2.0!

 

Specialist in brillen voor kinderen

In onze aparte kinderhoek nemen we uitgebreid de tijd voor de (op)groeiende ogen. Juist nu het telefoon- en tabletscherm steeds meer de aandacht trekken is het belangrijk deze ogen in ontwikkeling goed te volgen om op latere leeftijd problemen te voorkomen.

 

Lees verder >

enkele van onze bijzondere merken